Ringstorp Folkets Hus

Nyheter

Skriv ut

Slut på gamla tider

Skriven av Anders Boström on .

Ringstorp Folkets Hus 1959 - 2021

På grund av att de kommunala bidragen som gjort det möjligt att driva Ringstorp Folkets Hus har dragits in tvingades Byggnadsföreningen på ett extra årsmöte tidigare i år fatta det mycket tråkiga beslutet att sälja fastigheten. En 62-årig epok går därmed i graven.

Försäljningen är slutförd och fastigheten är sedan 2021-06-01 privatbostad.

OBS! Eftersom Folkets hus nu är en privatbostad är det viktigt att man inte parkerar bilar, rastar hundar odyl på tomten.

Styrelsen vill använda de pengar som finns från försäljningen för att skapa aktiviteter och mötesplatser för boende i Ringstorp med omnejd. Vi arbetar nu med att ta fram nya stadgar och funderar på hur vi ska organisera verksamheten och göra något bra av detta som kan vara till glädje för bygden och dess invånare.

Ett extra årsmöte kommer att hållas för att presentera förslag till nya stadgar och diskutera föreningens framtid och nya inriktning. Det extra årsmötet kommer att hållas:

Tid: Onsdag 2021-12-08 kl 19:00
Plats: Örtomta Församlingshem

Varmt välkomna!
Styrelsen för Byggnadsföreningen Folkets Hus upa i Örtomta

Skriv ut

Extra Årsmöte

Skriven av Anders Boström on .

FH-Logo-130s

Ringstorp Folkets Hus

Extra insatt årsmöte med anledning av föreningens upplösning

Onsdagen den 13/1 kl 19:00 - 20:00

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna!

På grund av rådande omständigheter kan mötet komma att hållas digitalt och därför krävs föranmälan. Skicka din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 10/1.

Skriv ut

Folkets Hus Årsmöte 2021

Skriven av Anders Boström on .

FH-Logo-130s

Ringstorp Folkets Hus

Byggnadsföreningens ordinarie årsmöte

Lördagen den 27/3 kl 18:00

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna!

På grund av rådande omständigheter kan mötet komma att hållas digitalt och därför krävs föranmälan. Skicka din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 24/3.